Skip to content

Program za srednjoškolce/ke iz Podgorice

Trajanje: Od do
Dodaj u kalendar

Centar za mlade Proaktiv realizuje program “Demokratija u akciji!” za razvoj vještina srednjoškolaca i srednjoškolki iz Podgorice, kroz koji će moći kreirati svoje projekte, dobiti finansijsku podršku za realizaciju projekata, realizovati ih i predstaviti u medijima.

Kroz ovaj program biće obučeni za razvoj malih omladinskih projekata, učestvovaće u aktivističkom angažovanju i uvođenju promjena u svojim školama, gradu i zajednici.

Program je namijenjen svim srednjoškolcima i srednjoškolkama bez obzira da li su učenici i učenice Gimnazije, Ekonomske, stručne škole i/ili neke druge srednje škole u Glavnom gradu. .

U ovoj godini kroz Program će biti odabrane četiri srednje škole iz Glavnog grada Podgorica tj. grupe mladih iz četiri srednje škole na teritoriji Podgorice.

Prijave se vrše ispunjavanjem aplikacione forme koja se šalje do 18. septembra 2017. godine do 14h na e-mail adresu: youth-centre@t-com.me.

Za sve informacije, aplikacionu formu i vodič o Programu, svi zainteresovani mogu pisati na gorenavedenu e-mail adresu ili u inbox Facebook profila Centra za mlade Proaktiv.

Program “Demokratija u akciji” realizuje Centar za mlade – Proactive uz podršku Ministarstva sporta u Vladi Crne Gore, a preko Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata za mlade u 2017. godini.

comments powered by Disqus
Ako imate ideju za koju vam treba podrška, tu je i Telenor fondacija - konkurs...
Prepoznajete problem u svojoj lokalnoj zajednici i želite da učestvujete u kreiranju njegovog rješenja? 🤔...
Strategija za mlade 2017-2021 Crna Gora
Youth Strategy 2017-2021 Montenegro
* obavezno polje